Oplossingen i.v.m. coronavirus

18 maart 2020

Middels deze weg berichten wij je nader omtrent de problemen met uw campagne i.v.m. het Coronavirus.

Op dit moment wordt de out-of-home sector zwaar getroffen door de maatregelen die de gemeente en centrale overheid heeft genomen i.v.m. het Corona virus. Wij doen ondanks de beperkingen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn en zo goed mogelijk mee te denken in oplossingen.

Op het moment dat jouw campagne géén doorgang kan vinden, maar nog niet is geplaatst bieden wij de mogelijkheid om een andere uiting te hanteren door een nieuw poster ontwerp aan te leveren. Bijvoorbeeld door aan te kondigen dat een event later zal plaats vinden, te verwijzen naar online, of jouw aangepaste dienstverlening te communiceren.

Is de campagne wel reeds geplaatst dan verzorgen wij kosteloos het eerder verwijderen hiervan uit het straatbeeld. Desgewenst kunnen wij voor jou in dit geval ook een andere affiche plaatsen, ter vervanging van de huidige campagne. Wij rekenen hiervoor enkel de drukwerkkosten. Aangezien posters eerst gedrukt moeten worden, geplakt en vervolgens geplaatst, hangt het even van de planning af of deze optie zinvol is. Wij kunnen overigens wel snel handelen doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren.

Ook is het in sommige gevallen mogelijk een campagne te verzetten naar een later moment.

Wil je ondanks de geboden maatregelen de campagne toch annuleren, dan kunnen wij nu niet anders dan te handelen op basis van de algemene voorwaarden zoals je deze ook kunt terug vinden op onze website.

Wij hebben contact gezocht met onze concessiegemeenten om te bezien welke oplossingen er eventueel naast bovenstaande mogelijk zijn voor alle partijen. Vooralsnog zijn we gehouden aan de afdrachten en afhankelijk van de medewerking hierin van de betreffende gemeente. Ditzelfde geld voor de inkoop van externe concessiesteden bij andere exploitanten. Gezien vorenstaande en omdat op dit moment totaal niet duidelijk is hoe deze situatie zich zal gaan ontwikkelen kunnen wij niet garanderen of er sprake zal zijn van enige coulance en in welke vorm en omvang dit zal zijn. Op het moment dat hierover meer duidelijkheid is zullen wij je informeren.