Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Met onze displays maak je op een bijzondere en efficiënte manier reclame voor jouw organisatie of evenement. We zijn in veel gemeenten actief, in ons overzicht zie je per gemeente wat er mogelijk is en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Displays op de beste locaties langs de belangrijkste doorgaande wegen

Met de displays van ROBIN BEST Outdoor Media heb je die kosten er zo weer uit. Het bereik van een outdoor-campagne is immers ontzettend groot. De displays staan op de beste locaties langs de belangrijkste doorgaande wegen van heel de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Alle mensen die gebruik maken van die openbare weg, of dat nu op de fiets, in de auto of in de bus is, passeren de displays. Sommige mensen zelf meerdere malen per dag gedurende de campagneperiode. Het effect van jouw buitenreclame campagne is daardoor vele malen groter dan het effect van een advertentie in een krant of tijdschrift.

Algemene informatie Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp bestaat uit de kernen Delftgauw, Nootdorp en Pijnacker en maakt deel uit van de stadsregio Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De gemeente ligt ingeklemd tussen de steden Delft, Den-Haag, Zoetermeer, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk en Rotterdam. ROBIN BEST Outdoor Media exploiteert op basis van exclusiviteit in de gemeente Pijnacker-Nootdorp totaal 80 tweezijdige displays.

Inzetmogelijkheden A0-displays in Pijnacker-Nootdorp

Op de A0-displays op key-locaties in Pijnacker-Nootdorp kun je alle soorten evenementen en activiteiten, van zowel niet-commerciële als commerciële aard uit de gemeente zelf alsmede uit omgeving aankondigen.

Series

Er staan in Pijnacker-Nootdorp 80 displays, verdeeld over series van 15 en 20 en 25 tweezijdige displays. De series zijn evenredig verdeeld over de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Voor een breder bereik kun je ook series combineren.

Plaatsingsduur

Een campagne staat minimaal zeven dagen en start op maandag.

Tarief

Tarief: € 5,85 per 2-zijdig display, per dag.

De volgende zaken vallen o.a. onder het bovenvermelde tarief: Opendagen, theater- en filmvoorstellingen, tentoonstellingen, kermis/circus, politieke verkiezingen en commerciële reclames van instellingen/bedrijven en alle overige uitingen van evenementen of activiteiten buiten de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Voordelig kennismaken met de diensten en de service van ROBIN BEST Outdoor Media? Vraag naar onze aantrekkelijke introductiekorting!

Introductie korting

Voordelig kennismaken met de diensten en de service van ROBIN BEST Outdoor Media? Vraag naar onze aantrekkelijke introductiekorting!

Vraag offerte aan

Drukwerk

In de displays van ROBIN BEST Outdoor Media passen grootformaat affiches: A0. Wij kunnen ook dit drukwerk verzorgen. Per display zijn twee affiches nodig. We drukken van elk affiche 10% extra voor onvoorziene omstandigheden. Voor een serie met vijftien tweezijdige displays, worden er bijvoorbeeld 33 affiches gedrukt (15 x 2 + 10% = 33). Informeer naar onze scherpe drukwerktarieven. Bel 030-2658 680 of gebruik het contactformulier.

Plaatsingsmogelijkheden in de omgeving

Om de exposure van de campagne te verhogen, kun je jouw campagne ook in de directe omgeving van Pijnacker-Nootdorp aanbieden. Met ROBIN BEST Outdoor Media kan dat extra voordelig. Kies je namelijk voor een uitbreiding van jouw campagne dan krijg je tot 10% korting!

Aanvullende service

Tekstontwerp affiche: € 95,00 per ontwerp
Tekstuele correctieronde: € 26,00
Overig ontwerp affiche: € 65,00 per uur
Verzendkosten affiches eigen gebruik: € 19,50
Stroken plakken: € 1,50 per strook
Reclamedoeken/spandoeken: Op aanvraag
Bouwhek-reclamedoeken: Op aanvraag

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW, wijzigingen onder voorbehoud

Campagne starten?

Wil jij ook opvallend zichtbaar zijn met jouw aankondiging of reclame in de door jou gewenste plaats? Vraag direct een offerte aan.